L'Escola

L'escola de Música.


Naix en el mateix moment que es creada la societat en 1987, el seu objectiu des d'un principi no és altre que dotar a la banda de músics preparats per a defensar una partitura com cal.

 

Hem evolucionat molt des d'aquell moment. En principi quatre eren el "mestres" que ens ensenyaven, però l'escola, com la societat, ha evolucionat i ara som 16 professors els que impartim classes de forma altruista.

 

Sóm, com diríem "de casa", i això vol dir que l'escola ens preocupa i que no escatimem esforços per que funcionen, que aquells que en principi són alumnes passaran algun dia a ser companys i per això volem lo millor per a ells, i això en el tracte professor-alumne, es nota.

 

 

OBJECTIUS DE L'ESCOLA.

Tots els integrants de la comunitat escolar  (alumnes, directius,  professors,  pares,  personal  administratiu i  muses)  som   membres  d’un  equip  que   treballa creant  un ambient  apropiat  per  a  que  els   alumnes realitzen  un  procés  correcte d’aprenentatge musical. L’escola, com a centre educatiu, promou en col·laboració   amb   la   família  i   tota   la Banda en general ,  la   formació  integral   dels    alumnes amb  la finalitat  de potenciar el seu desenvolupament com a  músics i persones, tenint dos objectius prioritaris:

 - Que els alumnes passen a formar part com a músics de la Unió Musical “Santa Cecília” de Canals.

 - Ofertar una ensenyança de qualitat, que el dia de demà, permeta als  alumnes presentar-se a qualsevol Conservatori i obtindre el títol d’Ensenyances Elementals o l’accés a les Professionals, per a poder continuar, si  ho  desitgen,  els seus   estudis.

ATENCIÓ ALS PARES

L’escola demana la implicació dels pares en l’aprenentatge musical dels seus fills. Cadascun dels alumnes, rebrà a l'inici de curs, una agenda escolar de seguiment que permetrà als pares/mares estar en tot moment i al llarg del curs, al corrent de les tasques que el alumne deu realitzar cada classe, i que és deure dels pares, revisar i fer un bon us d’ella, si volen un millor aprofitament del curs per part del fill i que a més a més, pot evitar algun que altre problema.

 

Per solventar els dubtes que al llarg del curs  puguen sorgir, hauran de dirigir-se en primer lloc al Cap d’estudis per a no restar temps al professor/s , i si calguera, coordinar una cita entre els pares i el professor/s afectats.

 

Buscar

loader