Error
  • The selected calendar(s) were not found in the database.

Inici

Festival de Bandes Sant Antoni 2016

El proper diumenge 10 de Gener, tindrà lloc el 45º Festival de Bandes de Sant Antonio Abad, tradicional preàmbul de les festes patronals.

En aquesta ocasió a més de gaudir amb l'audició de la nostra banda, tindrem l'oportunitat d'escoltar una banda de 1ª secció, ja que comptarem amb la participació de la Societat Unió Musical "La Constància" de Catral (Alacant), banda que prepara la seua pròxima participació en el Certamen Provincial de la Diputació d'Alacant en el mes de Març.

L'acte donarà començament a les 18'00h des de la Av. Vicente Ferri amb la recepció i desfilada de les bandes participants. Després a les 18'30h, al Pavelló "Ricardo Tormo" es realitzarà el festival.

Des d'ací convidem a tots els socis, sòcies, muses, familiars, amics i simpatitzants, amants de la música i com no a tot el poble de Canals a que assistisca, ja que des de la *UMSC s'està preparant amb molta cura i entusiasme el concert. Esperem, i prometem, que els farem passar una vetlada molt agradable i amb novetats molt emotives.

Buscar

loader

Pròxims Events

No events found