Error
  • The selected calendar(s) were not found in the database.

Inicio

LES NOSTRES FESTES DE SANTA CECÍLIA

 

Amics i amigues, per fi han aplegat les nostres festes de Santa Cecília 2016. Han sigut moltes setmanes de preparatius per a que tot isca perfecte i gaudir tots junts de la nostra celebració en honor a la nostra patrona.

 

Tot començarà este dissabte 12 de novembre amb la proclamació de la Musa de 2016, la Sra Manoli Pérez. L´acte també servirà per acomiadar del seu càrrec a la Sta Irene Llàcer, Musa de 2015. Sense dubte, aquest esdeveniment és un dels més importants i emotius de les nostres estimadíssimes festes. A les 18 hores arrancarà el passacarrer i a les 20 hores al Centre Cultural Papa Calixte III serà la presentació, que culminarem per la nit al Saló Santa Creu amb una fenomenal xocolatà i festeta fins la matinada.

El proper dissabte 19 de novembre, més emocions amb un acte molt entranyable, la incorporació dels nous educands i el Concert Extraordinari de Santa Cecília. A les 18 hores començarà el passacarrer i a les 19.30 hores el Centre Cultural Papa Calixte III acollirà l´acte. Volem donar la benvinguda a Gabriel (Fagot), Helena (Saxo Tenor) i Olga (Clarinet) que passaran de ser educans a músics.

Seguidament, oferirem el Concert Extraordinari de Santa Cecília sota la batuta del nostre mestre Josep Ros Garcia. Al descans, es farà l´entrega simbòlica dels instruments als alumnes de primer curs de llenguatge musical.

Finalitzarem el dia amb el sopar al Saló Santa Creu i la posterior disco-mòbil.

El dia més solemne serà el diumenge 20 de novembre. A les 11.30 hores començarem el passacarrer , a les 13 hores será la missa en la parròquia i  a les 14 hores dinar de germanor al Saló Santa Creu.

Tancarem les nostres festes el dimarts 22 de noviembre, dia de Santa Cecília, amb la missa de difunts que s´oficiarà al convent de Les Clarises a les 19.30 hores. El passacarrer començarà mitja hora abans.

A gaudir tots de les festes, seguim FENT BANDA!!!!!!

 

Buscar

loader

Próximos Eventos

No se han encontrado eventos