Error
  • The selected calendar(s) were not found in the database.

Inicio

Botifarra a tres bandes

         

 

Aquest dissabte 28 de novembre, el Palau de les Arts Reina Sofia de València serà l´escenari d´un gran concert de música valenciana, que tindrà com a protagonista al cantaor de Xàtiva Pep Gimeno Botifarra i a 3 bandes de la Comunitat, entre les que es troba la Unió Musical Santa Cecília de Canals. Un esdeveniment organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, que ha pretés fer en aquest marc incomparable, una mena d´homenatge a l´artista de Xàtiva per la seua dilatada trajectòria íntimament lligada en els darrers anys, a les bandes de música de la nostra autonomia.

 

Les bandes que actuaran juntes (hi haurà vora cent músics a l´escenari després de fer una selecció de cada banda i dirigiran els tres mestres), han sigut escollides pel propi Botifarra i són la Santa Cecília d´Atzeneta del Maestrat (Castelló), la Unió Musical d´Alcoi (Alacant) i la Unió Musical Santa Cecília de Canals (València).

El repertori que es va a interpretar, és el que correspon al projecte Botifarra a Banda i sonaran entre d´altres, peces tan conegudes com La Granaina, El Casament de Maria La Xapa, El Dotze i U, Jota de Quintos, Les Despertaes, U d´Aielo, Jota de Xativa, Romanç de Senyera, Els Vetlatoris, Jota Vella, Habanera del Mareny i Malaguenya de Barxeta.

Aquest serà el sisé concert de la banda de Canals amb Botifarra, amés de les col.laboracions amb els discos Ja Ve Nadal i Home Romancer o la participació al reportatge Con tus Ojos de Televisió Espanyola.

Les entrades per al concert d´aquest dissabte que són gratuïtes,  es poden retirar en horari de taquilla al Palau de les Arts o el mateix dia de la funció fins esgotar existències.

Buscar

loader

Próximos Eventos

No se han encontrado eventos