Error
  • The selected calendar(s) were not found in the database.

Inicio

Comencem les festes!!!

                     

 

Ja tenim ací la festa de Santa Cecília 2015. Quines ganes de començar a gaudir de tots els actes que amb tanta estima i ilusió preparem la UMSC de Canals.

 

El tret d´eixida de les nostres celebracions el donem este dissabte 14 de novembre amb la proclamació de la Musa de la Música de 2015, la senyoreta Irene Llàcer Arnau. Serà un acte com sempre molt emotiu que tindrà lloc al Centre Cultural ""Papa Calixte III"" a les 20 h. El passacarrer des del local será a les 18 h. Aprofitem per a felicitar a Desirée Benet, Musa del 2014, pel seu excel.lent regnat. Després tots a celebrar-ho al Saló Santa Creu amb la xocolatà.

I ja la setmana vinent, més emocions. El divendres 20 de novembre farem passacarrer a les 19 h per recollir a la nostra Musa i tot seguit al Convent de les Clarises, Misa en sufragi dels músics i socis difunts.

I el dissabte 21, un dels dies més bonics de tota la festa. A les 17:30 hores anirem en passacarrer a per la nostra Musa i recollirem un a un als huit educands que passaran a formar part de la nostra banda: Andreu, Maria, Ramon, Adrià, Andrea, Jordi, Alejandro i Juan Carlos. Felicitats anticipades a tots i que disfruteu del vostre dia!.

A les 19:30 serà l´acte d´incorporació dels nous músics a la banda al Centre Cultural i a continuació, el concert extraordinari de Santa Cecília que estem segurs que els agradarà moltíssim. Ho celebrarem després al Saló Santa Creu amb un bon sopar i molta festeta.

Per últim, el diumenge 22 de novembre, a les 13 h tindrem la Misa Solemne a l´església parroquial i a les 14 h, el dinar de germanor al Saló Santa Creu.

Bones festes de Santa cecília a tots!.

Buscar

loader

Próximos Eventos

No se han encontrado eventos