Error
  • The selected calendar(s) were not found in the database.

Inicio

La UMSC de Canals competirà amb cinc bandes més, a la 129 edició del Certamen Internacional de Bandes de Música "Ciutat de València".

Els de Canals actuarem en últim lloc a la Secció Segona, al Palau de la Música de València el proper 17 de juliol de 2015.

Després d´aconseguir fa pocs anys dos primers premis consecutius als Certàmens de Música Festera de Villena i Elda i un segon premi al Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València, aplega ja el moment de lluitar per un primer premi, en una cita tan prestigiosa com el Certamen Internacional de Bandes "Ciutat de València".


Hem hagut d´esperar un any per a complir el nostre somni de participar, donat que ens quedàrem fora de la darrera edició en el sorteig, però afortunadament obtinguérem plaça reservada per a l´edició d´enguany.

Ara ens esperen mesos d´assajos, molt de treball, il.lusió, com no nervis, però moltes ganes i optimistes de fer una grandíssima actuació.

El sorteig realitzat el darrer dimarts 3 de febrer, va deparar que les bandes que van a competir en aquesta segona secció, totes elles de gran nivell, són les següents i per aquest ordre d´actuació:

1- Unió Musical l´Aranya d´Albaida.
2- Tacoma Concert Band (USA).
3- Stadtmusik St. Gallen (Suïssa).
4- Corporació Musical La Pobla de Vallbona.
5- Agrup. Musical Sta. Cecilia de Calzada de Calatrava (Ciutat Reial).
6- Unió Musical Santa Cecília de Canals.

L´obra obligada enguany en la Segona Secció és "Andrómeda", del compositor ontinyentí Saül Gómez. Una peça basada en el mite d´Andrómeda i Perseu, però que segons l´autor, no tracta de musicalitzar el mite, sinó que ho pren com a punt de partida.

En pocs dies estarem en condicions de publicar quina és l´obra lliure que anem a interpretar.

Ara, com diu el nostre mestre F.Xavier Martínez Martínez, a treballar!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Buscar

loader

Próximos Eventos

No se han encontrado eventos