Error
  • The selected calendar(s) were not found in the database.

Inicio

JA ESTAN ACÍ LES FESTES DE SANTA CECILIA 2014!!!

 

Aquest dissabte donem el tret d´eixida a les nostres festes amb un dels actes més importants, la proclamació de la nostra Musa de la Música 2014, Desirée Benet Arnau. Tot començarà a les 6 de la vesprada, quan farem un passacarrer desde el nostre local social, per recollir a la Musa del 2013 Raquel Biosca Mollà i després recollirem a Desirée.

 

 

L´acte de proclamació s´iniciarà a les 8 de la vesprada al Centre Cultural. Al finalitzar l´acte ho cel.lebrarem amb una "xocolatà" al Saló Santa Creu. Junt al xocolate, les bambes,  escollirem i proclamarem al Muso de 2014. "Tot aquell que....". Qui serà enguany…?

 

Els actes continuaran el divendres 21 de desembre amb la misa en sufragi dels nostres socis i músics difunts amb la participació musical de la banda. Serà al Covent de les Clarises a les 7´30 de la vesprada.

 

Un altre dia importantíssim serà el  dissabte 22 de novembre. A les 5 de la vesprada començarem el passacarrer per a recollir als 11 educands que s´incorporaran a la banda. Ells són: Karen naveda amb la flauta, Estefania Llàcer, Marisa Garcia i Miguel Talavera al clarinet, Yi Yuan amb el saxo alt, Sergio Gómez amb el tenor, Àngel Tortosa i José Esteban Arnau amb la trompeta, Pablo Julve amb el trombó i els percussionistes Jorge Hostalet i Jose Garcia. 

 

A les 7´30 de la vesprada començarà l´acte d´incorporporació dels nous músics i acontinuació es realitzarà un concert de Santa Cecília amb un repertori molt xulo i amb un muntatge visual espectacular. No podem desvelar més coses.

 

El diumenge 23 de novembre és el dia més solemne. A les 12 del mig dia recollirem el pa beneït, la Musa i a la nostra Santa per a cel.lebrar la santa missa, a la 1 de la vesprada a l´església parroquial amb la participació musical de la banda.

 

I a les 2 gaudirem del dinar de germanor al Saló santa Creu de Canals.

 

Molts actes i moltes emocions les que viurem en dos setmanes apassionants. Vos convidem a que les gaudiu i que com sempre diguem… que seguim fent banda!!!

 

Buscar

loader

Próximos Eventos

No se han encontrado eventos