Error
  • The selected calendar(s) were not found in the database.

Inicio

LA NOSTRA FESTA!!!

                           

 

Amics i amigues, ja tenim les nostres festes de Santa Cecília 2017. Han sigut moltes setmanes de preparatius per a que tot isca perfecte i gaudir tots junts de la nostra celebració en honor a la nostra patrona. A més a més, enguany estem d’enhorabona, ja que la nostra Societat complix 30 anys i per tant, estes festes com no podría ser d’altra forma van a ser molt especials.

 

 

Tot començarà este diumenge 5 de noviembre, al nostre Local Social es celebraran els campionats de jocs de taula (Truc i parxís), així com també el campionat de Playstation.

 

El dissabte 11 de novembre, continuarem amb la proclamació de la Musa de 2017, la Sta Laura Giner Cabello. L´acte també servirà per acomiadar del seu càrrec a la Sta Sra Manoli Pérez, Musa de 2016. Sense dubte, aquest esdeveniment és un dels més importants i emotius de les nostres estimadíssimes festes. A les 18 hores arrancarà el passacarrer i a les 20 hores al Centre Cultural Papa Calixte III serà la presentació, que culminarem per la nit al Saló Santa Creu amb una fenomenal xocolatà i festeta fins la matinada.

El proper dissabte 18 de novembre, més emocions amb un acte molt entranyable, la incorporació dels nous educands i el Concert Extraordinari de Santa Cecília. A les 18 hores començarà el passacarrer i a les 19.30 hores el Centre Cultural Papa Calixte III acollirà l´acte. Volem donar la benvinguda a Rebeca (Saxo alt), Robert (Trompa) que passaran de ser educands a músics.

Seguidament, oferirem el Concert Extraordinari de Santa Cecília sota la batuta del nostre mestre Josep Ros Garcia. A més, el Concert d’aquest dia tindrà unes connotacions molt especials, ja que participaran al mateix tots els directors que han estat a la nostra banda: Gerardo Cardona, Vicente Tortosa i Francesc Xavier Martínez. Al descans, es farà l´entrega simbòlica dels instruments als alumnes de primer curs de llenguatge musical.

Finalitzarem el dia amb el sopar al Saló Santa Creu i la posterior disco-mòbil.

El dia més solemne serà el diumenge 19 de novembre. A les 11.30 hores començarem el passacarrer, a les 13 hores será la missa en la parròquia i  a les 14 hores dinar de germanor al Saló “Ca Pareja”.

Tancarem les nostres festes el dimecres 22 de novembre, dia de Santa Cecília, amb la missa de difunts que s´oficiarà al convent de Les Clarises a les 19.30 hores. El passacarrer començarà mitja hora abans.

A gaudir tots de les festes, seguim FENT BANDA!!!!!!

 

 

 

Buscar

loader

Próximos Eventos

No se han encontrado eventos